"Welcome anything that comes to you, but do not long for anything else."

Hej alla vänner och ovänner!
För er som inte redan vet så heter jag Robin Johan Isaksson, och jag är från och med nu ännu person som känner sig tvungen att sprida mina tankar och händelser över "nätet".
För att citera min käre styvmoder:

 "Man måste ju hänga med i utvecklingen liksom!".

Vem är då jag, och vad kommer jag tillföra en redan överfull bloggsfär? Kommer jag vara en i mängden och skriva fyra gånger om dagen om vilka kläder jag har på mig och att jag sitter och äter en knäckemacka och smuttar på en kopp mellanrost? Tveksamt.
Denna blogg är mer tänkt som ett sätt för mig att skriva ner mina tankar och vardagliga händelser på ett intressant och, i mina ögon, korrekt vis.
Jag är en 18 årig man som lever högt uppe i norrlands vidunderliga skogar i en mellanstor stad vid namn Boden. Just nu går jag sista året av en treårig utbildning på Hotell & Restaurang programmet på Björknässkolan. Förutom att laga mat på skoltid så håller jag även igång och tränar handboll samt gör ett par sporadiska styrkepass på ett gym som går under namnet Underground. Jag är visserligen ingen världsstjärna i handboll men jag gör så gott jag kan och jag kommer hålla på med det så länge min sköra kropp tillåter.
Fotbollsfanatiker och amatörexpert är också en del av mitt liv och jag älskar att tillbringa mina lördagar i en sliten skinnsoffa med en "svensk" kebabpizza och en iskall Cola på sidan. Laget i mitt hjärta är Manchester United och har vart det ända sedan Ole Gunnar Solskjaer hoppade in i min första tipsextra match mot Nottingham Forest och gjorde fyra mål på 12 minuter.
Förutom att belägra soffan på förmiddagarna under helgen så gillar att umgås med mina kompisar. Det händer också att jag dricker alkohol och går ut på helgerna även om jag just nu går igenom en period där jag försöker dra ner på den delen av mitt liv, mycket på grund av hälsa och ekonomi. För jag är just nu mitt uppe i en flytt och det är inte så billigt.
Jag har även en förmåga att se väldigt mycket filmer på dessa kalla och mörka höstkvällar, och det är något ni kommer märka under min period som bloggare då jag förmodligen kommer citera flertalet med bra filmer.
Nu ska jag inte sitta och skriva en hel bibel om mig och min personlighet utan ni kommer nog lära känna mig under tiden, så för att jag inte ska uppfattas som någon sorts narcissist så avslutar min premiär med att citera Captain Jack Sparrow:

"Where is it? Where is the thump-thump?"

Kommentarer
Postat av: sebb

Yääääy ;D .





inge särskrivning :D:D:D

2008-10-25 @ 14:31:22
Postat av: Emma

Snygg blogg! Gillar headern! (:

Dr. Alban? :O aldrig hört talas om!

2008-10-25 @ 19:21:16
URL: http://emmarova.blogg.se/
Postat av: Emma

Intressant blogg, i början hann jag inte läsa igenom den hade rätt bråttom att svara på kommentarer och äta. Men nu läste jag igenom den, blir väl att följa den! :D

Får väl lyssna på Dr. Alban. då jag har tid någon gång ^^ (vilket lär bli om ungefär 2 minuter, hehe..)

2008-10-25 @ 19:50:54
URL: http://emmarova.blogg.se/
Postat av: Emma

Sa jag något om att vara hans "favorit"? (;

Haha tycker bara han är rätt kul, skickligt att kunna vara så pass intresserad av ungdomarnas sporter, rätt fascinerande, slösa bort en hel lördag. Han måste verkligen älska det. :)

2008-10-25 @ 20:16:51
URL: http://emmarova.blogg.se/
Postat av: Anonym

2008-10-25 @ 20:27:35
Postat av: Emma

Ops blev ett tomt där, "my bad" ;p

Haha jovisst väldigt kul :b Svettiga aggressiva flickor ;p grr...



Och nej det var inte så jag ville framställa mig! Var mer typ mot ironisk hållet men? :b Ett bevis på att skrift inte alltid är det bästa sättet att få någon att förstå på ;p Aja jag försökte! ^^

2008-10-25 @ 20:29:55
URL: http://emmarova.blogg.se/
Postat av: Emma

Klart han är, han är ju måttligt söt också, (; Lova att inte bli arg då jag tar din pojkvän!

2008-10-25 @ 21:47:39
URL: http://emmarova.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja jag förstår dig, men förlåt, jag känner att vi verkligen har en samhörighet, vi har samma intressen och hans ljuva stämma gör mig så underbart kär... Du har ju som haft din tid...



x)

2008-10-26 @ 00:05:51
URL: http://emmarova.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja det ser ju ut så... Jag beklagar... Men vänta! Annars kan vi dela på honom! :D Haha

2008-10-26 @ 09:21:00
URL: http://emmarova.blogg.se/
Postat av: Emma

Ahfan det var ju trist.. : (



Vad gör du? :D

2008-10-26 @ 16:03:21
URL: http://emmarova.blogg.se/
Postat av: Emma

Nämen så mys! Du får hälsa han massor! :p

Jag kom nyss hem från Pite så jag ska nog ta mig en lång dusch och senare ikväll ska jag förhoppningsvis förbättra min desgin, säg det till Sebbe btw (om det nu är Sebbe jag känner :S) för isåfall måste han titta sen om jag lyckats ;p

2008-10-26 @ 16:24:13
URL: http://emmarova.blogg.se/
Postat av: Emma

Haha humm han måste ha pratat om någon annan.. ;p

Jag är inte alls så bra, men jag läser på om massa grejjs, ikväll blir det lite mer seriöst, skid/bräd-tema!! :D Hoppas det blir lika lyckat som jag har tänkt mig. ^^

2008-10-26 @ 16:37:34
URL: http://emmarova.blogg.se/
Postat av: Emma

Aha, mhm, okej.. Pratar ni skit bakom ryggen på mig? ^o) Illa där!



;p

2008-10-26 @ 17:47:43
URL: http://emmarova.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0